AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye fide dikmek

Kahve falında bahçeye fide dikmek

Kahve falında bahçeye fide dikmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, mutlu ilişkiler kuracağına alamet eder.

Kahve falında bahçeye fide dikmek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında bahçeye fide dikmek kafasının rahat edeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana fidesi dikmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında elma fidesi dikmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek başarıyla geleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biber fidesi dikmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Kahve falında domates fidesi dikmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek kızına daima sahip çıkacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine yorulur.

Kahve falında çilek fidesi dikmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir