AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma fidesi dikmek

Kahve falında elma fidesi dikmek

Kahve falında elma fidesi dikmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, zenginliği bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında elma fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında elma fidesi dikmek işlerin devam edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidesi dikmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, bütçesinin daralacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek fidesi dikmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sebze fidesi dikmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında domates fidesi dikmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kabak fidesi dikmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir