AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün tarlası görmek

Kahve falında tütün tarlası görmek

Kahve falında tütün tarlası görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tütün tarlası gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tütün tarlası görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada tütün dikmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün toplamak kendine çeki düzen vereceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada tütün görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında tarlada tütün kırmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tütün dizmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir