AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün bahçesi görmek

Kahve falında tütün bahçesi görmek

Kahve falında tütün bahçesi görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün bahçesi gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında tütün bahçesi görmek saygın biri haline geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tütün iğnesi görmek mesleğine dört elle sarılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet eder.

Kahve falında tütün saplamak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına inanılır.

Kahve falında tütün kırmak görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında tütün sigara içmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tütün tarlası görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir