AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut fidanı dikmek

Kahve falında dut fidanı dikmek

Kahve falında dut fidanı dikmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Kahve falında dut fidanı dikmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dut fidanı görmek şansının da açık olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir fidanı dikmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işarettir.

Kahve falında fidan dikmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebze fidanı dikmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, darlanacağına yorulur.

Kahve falında portakal fidanı dikmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül fidanı dikmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir