AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün doldurmak

Kahve falında tütün doldurmak

Kahve falında tütün doldurmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün doldurmak gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında tütün doldurmak çok güzel günler geçirileceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tütün tarlası görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tütün dizmek dertlerinin şifasını bulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş tütün görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Kahve falında tütün kolonyası görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında yaprak tütün görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada tütün toplamak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tütün almak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir