AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş tütün görmek

Kahve falında kurumuş tütün görmek

Kahve falında kurumuş tütün görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş tütün gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Kahve falında kurumuş tütün görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında tütün fidanı dikmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tütün satmak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek zor bir dönem geçirileceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün topladığını görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında tütün çiğnemek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün tarlası görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tütün kırmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir