AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün dizmek

Kahve falında tütün dizmek

Kahve falında tütün dizmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, rakiplerini alt edeceğine, kazanılan paranın artacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tütün dizmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil tütün dizmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında tütün dizmek razı geleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına yorulur.

Kahve falında tütün dizdiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık dizmek çekilen yükün hafifleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında tahta dizmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak dizmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bulaşık makinesine bulaşık dizmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta dizdiğini görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir