AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün tohumu görmek

Kahve falında tütün tohumu görmek

Kahve falında tütün tohumu görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün tohumu gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek, kariyerinizi parlatacak veya ilerlemenizin yolunu açabilecek beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tütün tohumu görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, dertlerinin şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında tütün tarlası görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara tütünü görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında tarlada tütün görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında tütün fidesi dikmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında sarı tütün görmek parasının her geçen gün artacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün bitkisi görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında tütün tabakası görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir