AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı tütün görmek

Kahve falında sarı tütün görmek

Kahve falında sarı tütün görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir uzmana başvurulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yakında işlerinin aksayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı tütün gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tütün sarıp içmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalet eder.

Kahve falında sarı tütün görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze tütün görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında tütün bahçesi görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada tütün görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tütün kırmak görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında tütün tohumu görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün kırmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir