AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün sigara içmek

Kahve falında tütün sigara içmek

Kahve falında tütün sigara içmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında tütün sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Kahve falında tütün sigara içmek elinde avucunda olanı yitireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işarettir.

Kahve falında sigara tütünü görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tütün sarıp içmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, hem verimi yükselteceğine yorulur.

Kahve falında tütün içmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tütün ekmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında tütün ektiğini görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında taze tütün görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir