AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün saplamak

Kahve falında tütün saplamak

Kahve falında tütün saplamak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tütün saplamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında tütün saplamak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıç saplamak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin boğazına bıçak saplamak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında çatal saplamak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında birine bıçak saplamak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara bıçak saplamak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kalbine bıçak saplamak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kılıç saplamak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir