AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil tütün tarlası gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada tütün kırmak ters giden işlerin normale döneceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada tütün dikmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tütün tarlası görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada tütün toplamak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kendisini ona adayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tütün görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir