AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu toka görmek

Kahve falında turuncu toka görmek

Kahve falında turuncu toka görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, tüm kederinin uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu toka gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var.

Kahve falında turuncu toka görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, hayata karşı cesaretini kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında küpe toka görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tokalaşıp öpmek gelirinin giderinden fazla olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toka kolye görmek üzüleceğine, yıkılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu toka görmek kişinin afiyette kalacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında inci toka görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçta toka görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında çok toka görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir