AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka kolye görmek

Kahve falında toka kolye görmek

Kahve falında toka kolye görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalet eder.

Kahve falında toka kolye gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Kahve falında toka kolye görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında renkli saç tokaları görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı toka görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toka vermek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, umutlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya toka takmak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın toka takmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında toka dükkanı görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kancalı toka görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir