AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu toka görmek

Kahve falında boncuklu toka görmek

Kahve falında boncuklu toka görmek yeni bir eve sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında boncuklu toka gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Kahve falında boncuklu toka görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Kahve falında kancalı toka görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, iş kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç tokası almak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalettir.

Kahve falında toka hediye almak sevinileceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci toka görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli tokalar görmek amacına nail olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında toka vermek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sağlıklı ve zinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tokanın kırılması görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir