AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokalaşıp öpmek

Kahve falında tokalaşıp öpmek

Kahve falında tokalaşıp öpmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında tokalaşıp öpmek gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında tokalaşıp öpmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında çengelli toka görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine inanılır.

Kahve falında saç fırçası ve toka görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kemer tokası görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına işaret eder.

Kahve falında kafaya toka takmak sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında gelin tokası görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, zorlukların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kancalı toka görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçtan toka çıkarmak kendi çok iyi hissedeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir