AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci toka görmek

Kahve falında inci toka görmek

Kahve falında inci toka görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inci toka gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Kahve falında inci toka görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incili toka görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında mavi toka görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, rızkının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında saç fırçası ve toka görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış toka görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saça toka takmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birine toka almak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında saçına toka takmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir