AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok toka görmek

Kahve falında çok toka görmek

Kahve falında çok toka görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında çok toka gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki gereksiz yükleri atıp hafifleme konusunda karşı konulmaz bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında saç tokası hediye almak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, eşe dosta yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli toka görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı toka görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında tokalı kemer görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü toka görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret eder.

Kahve falında saç toka takmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden toka almak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Kahve falında saçlarına toka takmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir