AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta toka görmek

Kahve falında saçta toka görmek

Kahve falında saçta toka görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında saçta toka gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında saçına toka taktığını görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç tokası hediye almak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil saç tokası görmek bazen fakirlik görüleceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçta toka görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saça toka takmak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işarettir.

Kahve falında saç tokası vermek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet eder.

Kahve falında saçında toka görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala alamet eder.

Kahve falında saç toka takmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, zafer elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir