AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe toka görmek

Kahve falında küpe toka görmek

Kahve falında küpe toka görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında küpe toka gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında küpe toka görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, birçok iş teklifi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küpe ve toka görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına inanılır.

Kahve falında toka küpe görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında saçta toka görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında saçında toka görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış toka görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında firkete toka görmek kavgaların biteceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet eder.

Kahve falında tokanın koptuğunu görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir