AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu ruj sürmek

Kahve falında turuncu ruj sürmek

Kahve falında turuncu ruj sürmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, iflas edeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine inanılır.

Kahve falında turuncu ruj sürmek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Kahve falında turuncu ruj sürmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Kahve falında turuncu ruj görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek mutluluğunun zedeleneceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kendine ruj sürmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dudağına ruj sürmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ruj sürmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ruj sürmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir