AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ruj sürmek

Kahve falında yeşil ruj sürmek

Kahve falında yeşil ruj sürmek her anlamda feraha kavuşacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ruj sürmek gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında yeşil ruj sürmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine ruj sürmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında erkeğe ruj sürmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına inanılır.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak ruj sürmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret eder.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına delalettir.

Kahve falında dudağına ruj sürmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek hayırlı işlere imza atacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir