AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruj sürmek

Kahve falında ruj sürmek

Kahve falında ruj sürmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, ona emek vereceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, sağlık ve şifa bulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ruj sürmek gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında pembe ruj sürmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmız ruj sürmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine kırmızı ruj sürmek sorunların son bulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek kapanan kapıların açılacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğe ruj sürmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı ruj sürmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir