AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine ruj sürmek

Kahve falında kendine ruj sürmek

Kahve falında kendine ruj sürmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, işlerin kara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kendine ruj sürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu ruj sürmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında dudağa ruj sürmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kendine ruj sürmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudağına ruj sürmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ruj sürmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre yorulmaktadır.

Kahve falında erkek ruj sürmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir