AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu ruj görmek

Kahve falında turuncu ruj görmek

Kahve falında turuncu ruj görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, özlem gidereceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu ruj gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Kahve falında turuncu ruj sürmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu ruj görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe ruj sürmek kalkınacağına ve yükseleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ruj görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ruj sürmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi dudağına ruj görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında dudakta ruj görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ruj süren kadın görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir