AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu papağan görmek

Kahve falında turuncu papağan görmek

Kahve falında turuncu papağan görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu papağan gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Kahve falında turuncu papağan görmek tüm arzularının yerine geleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş papağan görmek hayırlı bir haber alınacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında papağan öpmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağana yem vermek verdiği sözleri tutacağına, insanlarla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağanı kafese koymak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında papağan yavruları görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, umutlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman papağan görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir