AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan öpmek

Kahve falında papağan öpmek

Kahve falında papağan öpmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağan öpmek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında papağan öpmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan tutmak büyük mutluluklar yaşanacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalettir.

Kahve falında papağan bulmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında papağanı kafese koymak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan yavrusu görmek kötülüklerden uzak kalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine işarettir.

Kahve falında oyuncak papağan görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, büyük savaşların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir