AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman papağan görmek

Kahve falında kocaman papağan görmek

Kahve falında kocaman papağan görmek ruhuna hayrat yapılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, huzur dolu günler geçireceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Kahve falında kocaman papağan gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında kocaman papağan görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında papağan yavruları görmek engellerin aşılacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağan balığı görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında papağan tutmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağanlar görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağan kafesi görmek büyük zararlara uğrayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan papağan görmek işlerin daha kötüye gideceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir