AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş papağan görmek

Kahve falında ölmüş papağan görmek

Kahve falında ölmüş papağan görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş papağan gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.

Kahve falında gri papağan görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağanı görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında papağan konuşmak gelmek istediği noktalara geleceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta papağan görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında papağan görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli papağan görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir