AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağana yem vermek

Kahve falında papağana yem vermek

Kahve falında papağana yem vermek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, feraha ermeye, büyük bir üne sahip olunacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağana yem vermek gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında papağana yem vermek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalettir.

Kahve falında tüysüz papağan görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papağandan korkmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı papağan görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman papağan görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan yumurtası görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında papağan tutmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulur.

Kahve falında papağan almak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir