AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu duvak görmek

Kahve falında turuncu duvak görmek

Kahve falında turuncu duvak görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu duvak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında turuncu duvak görmek onu alkışlayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi duvak görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvak takmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kına duvağı görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kendini duvaklı görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun duvak takmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında duvaklı bebek görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet eder.

Kahve falında kirli duvak görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir