AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvaklı bebek görmek

Kahve falında duvaklı bebek görmek

Kahve falında duvaklı bebek görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında duvaklı bebek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında duvaklı bebek görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gelinlik siyah duvak görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor duvak görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başa duvak takmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kına duvağı görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında duvaksız gelin olmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvak takmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir