AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı duvak takmak

Kahve falında kırmızı duvak takmak

Kahve falında kırmızı duvak takmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvak takmak gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı duvak takmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına duvak takmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında geline duvak takmak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelin duvağı takmak işinde verimsiz olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Kahve falında mavi duvak takmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir