AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli duvak görmek

Kahve falında kirli duvak görmek

Kahve falında kirli duvak görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, insanların takdirini kazanacağına işarettir.

Kahve falında kirli duvak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Kahve falında kirli duvak görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet eder.

Kahve falında birine duvak takmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında kına duvağı görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevdiğini söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında tül duvak görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek huzur ve saadet bulacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında renkli duvak görmek fakirlik yaşayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil duvak görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir