AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini duvaklı görmek

Kahve falında kendini duvaklı görmek

Kahve falında kendini duvaklı görmek yeni kişilerle tanışacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini duvaklı gördüyseniz:

  • Kişisel görüşleriniz yapılması gerekenlerin önüne geçebilir.

Kahve falında duvak çıkarmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kulluk derecesinin artmasına rivayet eder.

Kahve falında siyah duvak takmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bazı sırların açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını duvakla görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kazancını artıracağına delalettir.

Kahve falında duvak dikmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek günbegün kötüleşeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve kırmızı duvak görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında duvak giydiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir