AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi dolunay görmek

Kahve falında mavi dolunay görmek

Kahve falında mavi dolunay görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, iyi habere işarettir.

Kahve falında mavi dolunay gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Kahve falında mavi dolunay görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolunayın battığını görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu dolunay görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman dolunay görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında iki dolunay görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalettir.

Kahve falında dolunay ve kurt görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane dolunay görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında ay dolunay görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir