AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu ay görmek

Kahve falında turuncu ay görmek

Kahve falında turuncu ay görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu ay gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Kahve falında turuncu ay görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ayçiçek çekirdek yediğini görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Kahve falında ayçekirdeği yediğini görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta ay görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ay büyük görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ay ve bulut görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında ayçekirdeği görmek ufkunun açılacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir