AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçekirdeği görmek

Kahve falında ayçekirdeği görmek

Kahve falında ayçekirdeği görmek hastalıklarının son bulacağına, başarılarının sürekli olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayçekirdeği gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızı bozabilir, yedek planlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kocaman ay görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında ay şekli görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ay tutmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin ayrilmasini görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ay görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aygaz görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta ay görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir