AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve bulut görmek

Kahve falında ay ve bulut görmek

Kahve falında ay ve bulut görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında ay ve bulut gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ay ve bulut görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutlara dokunmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Kahve falında simsiyah bulut görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, insanların takdirini kazanacağına işarettir.

Kahve falında sis bulutu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bulutlara değmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak işlere nazar değeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir