AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ay görmek

Kahve falında karanlıkta ay görmek

Kahve falında karanlıkta ay görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ay gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz.

Kahve falında karanlık ay görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ay görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında puslu ay görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayçekirdeği ekmek büyük bir işe kavuşacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işarettir.

Kahve falında ay tutmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük ay görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş ay görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir