AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçiçek çekirdek yediğini görmek

Kahve falında ayçiçek çekirdek yediğini görmek

Kahve falında ayçiçek çekirdek yediğini görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçiçek çekirdek yediğini gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Kahve falında ayçiçek çekirdek yediğini görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine alamet eder.

Kahve falında ayçiçek çekirdeği görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayçekirdeği çekirdek görmek kişinin fena halde yanılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çekirdek yediğini görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine tabir olunur.

Kahve falında yedi tane ay görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulur.

Kahve falında ayçekirdeği yediğini görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir