AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay büyük görmek

Kahve falında ay büyük görmek

Kahve falında ay büyük görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, geçmişi unutup geleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, rütbe edineceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ay büyük gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir.

Kahve falında büyük bir ay görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Kahve falında ay büyük görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük ay görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük ay görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işarettir.

Kahve falında ay görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında ay yıldız bir arada görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayçekirdeği satın almak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir