AnaSayfa / Genel / Kahve falında turk kahvesi yapmak

Kahve falında turk kahvesi yapmak

Kahve falında turk kahvesi yapmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, helal lokma yiyeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında turk kahvesi yapmak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, engelleyen veya suçlu hissettirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında turk kahvesi yapmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında dünya turu yapmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekne turu yapmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz turu yapmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yat turu yapmak sorunsuz geçeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tur dağını görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla tur atmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tursu almak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir