AnaSayfa / Genel / Kahve falında tursu almak

Kahve falında tursu almak

Kahve falında tursu almak külfetinin ve yükünün artacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tursu almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Kahve falında turkuvaz rengi elbise giymek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında turk kahvesi yapmak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Kahve falında boğaz turu yapmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tur suresi görmek vefalı bir insan olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dünya turuna çıkmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tursu almak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret eder.

Kahve falında tekne turuna çıkmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret eder.

Kahve falında tekne turu görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir