AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünya turu yapmak

Kahve falında dünya turu yapmak

Kahve falında dünya turu yapmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dünya turu yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yorumları, tavsiyeleri veya eleştirileri sizin için önemli ipuçları içeriyor olabilir.

Kahve falında dünya turu yapmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünya turuna çıkmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında turk kahvesi yapmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yat turu yapmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret eder.

Kahve falında tekne turu yapmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında boğaz turu yapmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekne turu görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tur suresi görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir