AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla tur atmak

Kahve falında arabayla tur atmak

Kahve falında arabayla tur atmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, işinden çıkarılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine yorulur.

Kahve falında arabayla tur atmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Kahve falında arabayla tur atmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turkuvaz elbise görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında turkuvaz rengi elbise giymek kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına alamet eder.

Kahve falında tursu almak kişinin gülen yüzünün solacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tur suresini okumak elinin darda kalmayacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında turgut özalı görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yat turuna çıkmak bir sebeple çok zorlanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekne turuna çıkmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, maddi zarar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir