AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekne turu yapmak

Kahve falında tekne turu yapmak

Kahve falında tekne turu yapmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, her geçen gün başarıların artacağına, sürekli bağırıp çağıracağına yorulur.

Kahve falında tekne turu yapmak gördüyseniz:

  • Eşitlik ilkesine saygı gösterilmesi durumunda iş ya da özel yaşamınıza ilişkin konularda hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında tekne turu yapmak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tekne turuna çıkmak geleceğine bakacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekne turu görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yat turu yapmak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında dünya turu yapmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında turk kahvesi yapmak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz turu yapmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turkcell görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir