AnaSayfa / Genel / Kahve falında tur dağını görmek

Kahve falında tur dağını görmek

Kahve falında tur dağını görmek başına uğursuzluklar geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işarettir.

Kahve falında tur dağını gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Kahve falında tur dağını görmek neşeleneceğine, kasasının daha çok para dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünya turu yapmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tur suresini okumak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gururlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turgut görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tursu yemek görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salata tursusu yemek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekne turu yapmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turgut özalı görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir