AnaSayfa / Genel / Kahve falında yat turu yapmak

Kahve falında yat turu yapmak

Kahve falında yat turu yapmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yat turu yapmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Kahve falında yat turu yapmak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında yat turuna çıkmak daima secde ve şükür edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turk kahvesi yapmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekne turu yapmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz turu yapmak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında dünya turu yapmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalettir.

Kahve falında tekne turuna çıkmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Kahve falında tur suresini görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, imkânlarının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir